Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Nieuws

Ontdek de staat van je websitebeveiliging en versterk je onlineveiligheid

Geen idee of je website wel goed beveiligd is? Misschien denk je van wel, maar zie je iets over het hoofd?  Speciaal voor zelfstandigen en KMO's organiseert BeCyberSafe een gratis webinar op 3 december waarin je leert hoe je jouw websitebeveiliging kunt verbeteren.

cybersecurity becybersafe

BeCyberSafe zet volgende stap in cyberweerbaarheid voor kmo’s met gratis veiligheidsscan

Kmo’s kunnen niet meer zonder aangepaste cybersecurity in deze digitale, interactieve wereld. BeCyberSafe helpt kmo’s om zich maximaal te wapenen tegen digitale indringers en zet nu een volgende stap in die cyberweerbaarheid. “Dit door het inzetten van een gratis scan, webinars en advies op maat. Met de gratis veiligheidsscan helpen we kmo’s om hun kwetsbaarheden te identificeren, waarna ze gericht de veiligheid van hun online activiteit kunnen versterken”, duidt Greet Dekocker, managing director van Becom.

cybersecurity cyberveilig becybersafe

NSZ-voorspelling komt uit: aantal ‘eendagszieken’ explodeert

Het aantal werk¬nemers dat een dag ziek thuisblijft, is sinds de afschaffing van het doktersbriefje fors toegenomen.

ziektebriefje

“FOD Economie moet inbreuken rond cash veel strenger aanpakken!”

NSZ reageert verwonderd dat de FOD Economie nog maar één proces verbaal heeft uitgeschreven tegen de wettelijke verplichting dat je overal met cash geld moet kunnen betalen. “Dit is veel te weinig, inbreuken moeten veel strenger worden aangepakt. Cash blijft belangrijk en moet blijven bestaan. Cash is ook een wettelijk betaalmiddel en het gebruik ervan de facto (laten) verbieden kan nooit. Het is nodig dat dit verduidelijkt wordt met een veel strengere aanpak voor wie blijft weigeren cash te aanvaarden”, benadrukt NSZ.

cash

Kmo's voorzichtiger met aanwerven in vierde kwartaal

De Belgische kmo's hebben voor het slotkwartaal van dit jaar meer voorzichtige rekruteringsplannen. Dat meldt HR-dienstverlener SD Worx. De aanwervingsplannen dalen en de terugval doet zich voor in de drie regio's.

Hogere vergoeding voor dierenartsen die controles uitvoeren voor FAVV

Zelfstandige dierenartsen die de baan opgaan voor het federaal voedselagentschap FAVV, zullen daar voortaan een hogere vergoeding voor krijgen. Dat staat in een conventie - de 'Pax Veterinaria' - die werd ondertekend op het kabinet van ontslagnemend minister van Landbouw David Clarinval.

favv dierenarts

Categorieën

Zit je met vragen?

Wij helpen je graag!

Stel uw vraag