Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Werkwijze

Benieuwd hoe deze groepsaankoop in zijn werk gaat? Hieronder vind je de vijf stappen die genomen worden met bijhorende tijdstippen.

  1. Inschrijven kan hier. Inschrijven voor de eerste ronde kan tot begin september 2023. Daarna zal u een voorstel ontvangen.
  2. Bij inschrijving houd je je meest recente eindafrekening bij de hand om je gegevens aan te vullen. Je zal deze eindafrekening ook moeten uploaden tijdens je inschrijving. AYA zal op kwartaal basis prijzen opvragen bij de leveranciers en kan zo voor elk NSZ-lid nagaan of er een goedkoper aanbod mogelijk is binnen het kwartaal. Deze werkwijze betekent dat wij niet meer afhankelijk zijn van de energiemarktprijzen in een bepaalde periode maar kan AYA op zoek gaan naar de beste prijs gedurende het hele jaar door. Kortom: de ondernemer haalt steeds voordeel uit deze aanpak!
  3. Wanneer de klant ons bevestigd heeft op welk voorstel zij wensen in te tekenen zullen zij vervolgens van AYA (of rechtstreeks van de leverancier) via e-mail een contractvoorstel ontvangen ter ondertekening en activering.

Opgelet: Deelname aan de groepsaankoop is dus vrijblijvend tot op het moment waarop de deelnemer zijn handtekening onder het contractvoorstel zet. Het contract verbindt de deelnemer aan de geselecteerde leverancier. AYA noch NSZ heeft daarbij contractuele verplichtingen.

AYA bezorgt meteen de getekende contracten aan de leverancier en volgt de ‘switch’ (overschakeling van de huidige naar de nieuwe leverancier) op. AYA blijft ook nadien ter beschikking voor vragen of eventuele klachten.