Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Go-Start: Starten met je eigen zaak

Van start tot finish helpt go-Start u verder

go-Start is het ondernemingsloket van NSZ en hét aanspreekpunt bij elke administratieve stap in de ontwikkeling van uw onderneming. Ons ondernemingsloket beschikt over deskundige dossierbeheerders die u begeleiden en adviseren bij het uitvoeren van diverse administratieve formaliteiten.

go-Start helpt u starten

Misschien kent u iemand die binnenkort zijn of haar eigen zaak wil opstarten of misschien wil u zelf de sprong naar het ondernemerschap wagen? Wel, dan bent u bij go-Start aan het juiste adres. Ons ondernemingsloket zal niet alleen nagaan of u op basis van uw diploma en/of ervaring kan starten als ondernemer, maar zal u ook effectief inschrijven in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO).

go-Start helpt u groeien

U twijfelt om uw eenmanszaak om te zetten tot een vennootschap? Zulke beslissingen neemt u het best na het inwinnen van de nodige informatie bij go-Start. Uiteraard kan u ook voor andere zaken bij één van onze kantoren terecht. Onder meer voor de wijziging van gegevens of de aanvraag van bijkomende vergunningen, zoals een beroepskaart, een voedingsmiddelenvergunning, een ambulante kaart of een registratienummer.

go-Start zorgt voor een einde in schoonheid

Tenslotte schrijft go-Start u ook uit indien u om één of andere reden uw activiteit stopzet. Dat bespaart u veel kopzorgen en vooral veel vervelende brieven wegens een niet-correct afgesloten activiteit.

Waar vindt u ons? Alle adressen vindt u hier.