Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Word lid

U wil lid worden van NSZ? 

Beslist een goed idee! Als NSZ-lid geniet u van exclusieve voordelen.

Uw lidgeld (180 euro per jaar én fiscaal aftrekbaar) hebt u zo in één handomdraai dubbel en dik terugverdiend.

Uiteraard zijn er heel wat redenen om aan te sluiten bij NSZ. De meest opvallende vindt u hier.

Voordelen

Bekijk al onze voordelen en laat je overtuigen

Bekijk het overzicht

Hoe NSZ-lid worden

Je kan lid worden op drie verschillende manieren

Via een plaatselijke contactpersoon

NSZ streeft ernaar al vanaf de aansluiting een persoonlijk contact te hebben met haar leden. Daarom bieden we u de mogelijkheid om u aan te sluiten via een persoonlijk bezoek van één van onze plaatselijke contactpersonen. Deze medewerkers laten u nader kennismaken met  NSZ, haar eisenprogramma en met het uitgebreide dienstbetoon van onze organisatie. Na aansluiting overhandigen zij u uw lidmaatschapskaart . 

Wenst u een bezoek van een van onze plaatselijke contactpersonen, gelieve ons dit dan telefonisch (02 217 29 28) of via email (info@nsz.be) te melden.U kan er ook voor kiezen om het formulier hier net onder in te vullen om een gesprek met een plaatselijk contactpersoon aan te vragen.

Via overschrijving van uw bijdrage

Bent u er nu al overtuigd dat NSZ de organisatie is die u als partner nodig heeft bij de uitoefening van uw activiteit en wenst u onmiddellijk lid te worden, dan kan u het inschrijvingsformulier hieronder meteen invullen. Van zodra wij uw betaling ontvangen hebben, maken wij u uw lidmaatschapskaart over.

Via een online betaling

U kan meteen ook online het lidgeld van 180 euro betalen. Ook hier maken we meteen uw lidkaart over van zodra de betaling in orde is.

Ik wil lid worden van NSZ

Vul dit formulier in om lid te worden