Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Nieuws

Perspectief voor niet-medische contactberoepen

In de huidige stand van de epidemie is een heropening van de niet-medische contactberoepen nog niet aangewezen volgens de regeringen van ons land.

Een opening is ten vroegste mogelijk vanaf 13 februari, op voorwaarde dat de epidemiologische situatie verder gunstig evolueert.

overlegcomité

Definitief groen licht voor solden tot half februari

De plenaire vergadering in de Kamer heeft donderdag unaniem definitief groen licht gegeven voor een verlenging van de wintersolden met twee weken tot 15 februari.

solden wintersolden

Dubbel overbruggingsrecht verlengd in februari

De ministerraad heeft het voorontwerp van wet tot verlenging van het dubbel overbruggingsrecht in februari goedgekeurd. De voorwaarden voor deze steun blijven dezelfde: take-away en click&collect blijven toegestaan en zijn combineerbaar.

dubbel overbruggingsrecht

Zet de digitale stap, schrijf nu in!

Door de coronacrisis zetten steeds meer Vlaamse ondernemers noodgedwongen hun eerste digitale stappen om hun producten te verkopen. We willen jullie daarbij GRATIS helpen. Schrijf nu in!

digitaal

Overlegcomité wil perspectief voor ondernemers in kaart brengen

Om de heropening voor alle sectoren zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen laten gebeuren, vraagt het Overlegcomité aan de expertencommissie (GEMS) een tijdpad uit te tekenen voor de heropening en aan te geven waar verstrengde protocollen en bijkomende sanitaire maatregelen nodig zijn.

corona

Ruim 1,7 miljard euro Vlaamse coronapremies uitbetaald

Vlaanderen heeft al 1,7 miljard euro premies uitbetaald aan zelfstandigen en ondernemers voor de coronacrisis.

coronapremie

Verplichte quarantaine en test na verblijf in rode zone

Om te voorkomen dat door het internationaal reisverkeer de verspreiding van COVID-19 opnieuw wordt versneld, heeft het Overlegcomité beslist de reisregels als volgt te verscherpen.

reizen

Ruim 85 miljoen extra steun voor Brusselse bedrijven en zelfstandigen

De Brusselse regering heeft nieuwe steunmaatregelen voor een kleine 85 miljoen euro goedgekeurd voor de economische sectoren die getroffen zijn door de coronacrisis.

brusselse regering

Verzekeraars verlengen beschermende maatregelen

Verzekeringsinstellingen verlengen beschermende maatregelen die de impact van de coronacrisis op bedrijven moeten verzachten.

verzekeringen

Ruim 85 miljoen extra steun voor Brusselse bedrijven en zelfstandigen

De Brusselse regering heeft nieuwe steunmaatregelen voor een kleine 85 miljoen euro goedgekeurd voor de economische sectoren die getroffen zijn door de coronacrisis.

brusselse regering

Categorieën

Zit je met vragen?

Wij helpen je graag verder met je vragen

Stel uw vraag