Infosessie: hoe draag ik mijn bedrijf succesvol over?

Categorie Algemeen
Infosessie: hoe draag ik mijn bedrijf succesvol over?

In het kader van de Week van de Bedrijfsoverdracht, die jaarlijks georganiseerd wordt door het Agentschap Innoveren & Ondernemen, organiseren het adviesbureau Multiple Choice en de andere Zeker van je Zaak-partners NSZ, KVABB, Atradius, en Securex een informatiesessie over de weg naar een succesvolle overdracht van uw onderneming.

Het overnemen of overlaten van een onderneming is een complexe aangelegenheid. Waar moet u op letten? Hoe bepaalt u de waarde van het bedrijf? Waar vindt u een geschikte koper voor uw onderneming of een bedrijf om over te nemen? Hoe zorgt u dat deze transactie zo vlot mogelijk verloopt? Op 15 november 2022 kan u een antwoord krijgen op al deze vragen, en meer.

Schrijf hier in!

Tijdens een online infosessie schetst Barbara Mathieu, KMO-adviseur van Multiple Choice het ideale stappenplan richting een succesvolle overdracht. Alle aspecten van deze transactie komen aan bod, zodat u buiten stapt met een hoop praktische tips en een krachtig actieplan om uw overname tot een goed einde te brengen. Na de presentatie is er tijd voorzien voor het behandelen van gerichte vragen en kan u napraten met andere ondernemers en de spreker.

deel dit