Online opleiding: Medewerkers aantrekken en behouden

Online opleiding: Medewerkers aantrekken en behouden

In tijden van arbeidskrapte, met daar bovenop nog een energiecrisis is het vinden van (goed) personeel geen sinecure. U ziet wel wat beweging, er dienen zich mondjesmaat kandidaten aan, maar niet allemaal met de gevraagde competenties. Die stap zijn we intussen al voorbij en we hebben er ons al bij neergelegd dat we terug mensen moeten opleiden in hun vak.

Meer info en inschrijving

Hoe komt het dat het zo moeilijk is om geschikt personeel te vinden, en vooral te behouden als u er de nodige tijd en moeite hebt ingestoken om deze ook op te leiden. recruitmentstrateeg/marketeer Emily Korst neemt u mee in de wereld van vacatures en geeft u tips en handvatten om aangetrokken medewerkers langer te kunnen behouden.

Programma:
18.30u. Onthaal
19.00u. Start webinar
20.30u. Pauze
22.00u. Einde webinar

Deze opleiding is erkend door het ITAA: E0075/2020-10 (erkenning: KVABB).

Let op: deze opleiding wordt via videoconferentie (Zoom) gegeven. De dag vóór de opleiding zal u een registratie-link ontvangen waarmee u toegang zal hebben tot webinar. We raden u sterk aan om in te loggen via de zoom-client te gebruiken. Deze verbinding is veiliger dan inloggen via uw browser. https://zoom.us/download. Voeg alvast academie@kvabb.org toe als veilige afzender.
Gmail-gebruikers krijgen de link steevast in de spam-map, dus hou die zeker in de gaten!

deel dit