Gratis opleiding: ‘Online Marketing: Sociale Media’ (volzet)

Gratis opleiding: ‘Online Marketing: Sociale Media’ (volzet)

NSZ organiseert met steun van het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen een aantal opleidingen op maat van de zelfstandige.

Op donderdag 27 juni 2019 kan u deelnemen aan de opleiding ‘Online Marketing: Sociale Media’.
Deze opleiding wordt gegeven bij FISCOCOUNT in Zelzate en is volledig gratis. Wees snel want de plaatsen zijn beperkt.

  • Wanneer: dinsdag 2 juli 2019
  • Timing: 18u30 -21u30
  • Locatie: FISCOCOUNT - Kanaalstraat 9, 9060 ZELZATE

Deze hands-on opleiding belicht heel concreet hoe u als ondernemer aan online marketing kunt doen om uw handelszaak optimaal te promoten. Na deze opleiding maakt u van u uw online marketing een echt succes.

Schrijf nu in via email met vermelding van uw lidnummer, namen/naam aanwezige(n), eventueel uw geboortedatum en uw e-mailadres. U ontvangt van ons een bevestigingsmail.

What' on the menu? 

Spreker: Kel Wouters
Kel is master in communicatiewetenschappen en bekroond met de Diamond Award (Safe Shop Awards) in 2018. Zij heeft haar eigen webshop en werkt voor Eneco, KBC, Nokia, Senseo,.. via haar social media bureau So Buzzy.

De sessie focust op Facebook, Instagram, GoogleBusiness en LinkedIn. Concreet leer je hoe je een campagne opzet en waar je op moet letten bij de opmaak van een bedrijfspagina. Aanvullend leer je hoe je social analytics leest en hoe je deze kunt inzetten om je onderneming te verbeteren.

deel dit