Dienstverlening NSZ Voor deze diensten kunt u op NSZ een beroep doen
Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Diensten

NSZ begeleidt u bij elke stap als ondernemer

NSZ biedt je snel en persoonlijk advies: vragen over personeel, schuldvorderingen, juridische bijstand, bemiddelingen, subsidies, sociale rechten, contracten,...

Onze adviseurs garanderen jou een snelle en persoonlijke dienstverlening.

Adviesverlening

Wat kan NSZ voor u betekenen?

Bekijk dienst

Schuldvordering

Last van slechte betalers? U bent het niet eens met een ontvangen factuur? NSZ weet raad!

Bekijk dienst

Contracten

NSZ beschikt over een brede waaier aan modelcontracten en typebrieven. Uiteraard zijn die documenten voor alle NSZ-leden gratis toegankelijk. Bovendien gaan we nog een stap verder en zorgen we ook voor de opmaak van aangepaste en specifieke contracten en brieven.

Bekijk dienst

Sociale rechten en plichten

Het sociaal statuut, waarvoor u per kwartaal bijdragen betaalt, kan u beschouwen als een reddingsvest voor wanneer het mis gaat met uw activiteit of uzelf. Die reddingsvest kreeg de afgelopen jaren, onder impuls van NSZ, de nodige opsmuk, maar toch blijft er nog een pak werk om van het sociaal statuut een evenwaardig statuut te maken aan dat van werknemers en ambtenaren. Ondertussen kan u bij ons terecht voor vragen over uw pensioen, arbeidsongeschiktheidsuitkering,  vrijstelling van betaling van sociale bijdragen en zo meer.

Bekijk dienst

Personeel

Uw medewerkers zijn een zeer belangrijke schakel in uw onderneming. Dat wil echter niet zeggen dat alles op rozen loopt bij ondernemers die personeel in dienst hebben. Al uw vragen over aanwerving, tewerkstelling, ontslag en alle bijbehorende materies zijn dus zeer welkom.

Bekijk dienst

Fiscaliteit

Fiscale vragen en uitdagingen duiken regelmatig op in het leven van een ondernemer. Dat fiscaal luik steekt bovendien zeer complex in mekaar, maar het heeft wel een grote invloed op uw leven en uw inkomsten. Ook voor fiscale vragen kan u steeds terecht bij NSZ. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid netwerk aan cijferprofessionals waar u gratis eerstelijnsadvies aan kan vragen.

Bekijk dienst

Ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht is een complexe materie, daarom staat het juridisch team van NSZ altijd voor u klaar om u bij te staan bij uw vragen.

Bekijk dienst

Dagdagelijks ondernemen

Er komt heel wat kijken bij het ondernemen, ook soms bij zaken waar u dat niet had gedacht. Gelukkig kan u steeds bij NSZ terecht!

Bekijk dienst