Workshops najaar 2018

Tags
Categorie Ondernemen
Workshops najaar 2018

Als ondernemer is het van belang om levenslang bij te scholen. Daarom organiseert NSZ onder meer in het kader van haar project Boost2Success de komende weken en maanden een aantal opleidingen. Een overzicht van workshops per provincie vindt u hieronder. Over welke opleidingen gaat het?

1. Na de inwerkingtreding van de GDPR, de nieuwe wetgeving aangaande het omgaan met en de bescherming van privé- of persoonsgegevens, op 25 mei 2018 horen wij van veel leden dat ze nog niet goed weten wat ze nu concreet moeten doen. Daarom organiseren wij opnieuw vier praktische workshops over de GDPR in elke provincie.

2. In Roeselare organiseren we naar jaarlijkse traditie twee interessante workshops over STARTEN ALS ZELFSTANDIGE en WERKEN MET EEN VENNOOTSCHAP OF NIET? De titels zijn voldoende duidelijk. Het zijn twee zeer boeiende sessies. We merken iedere dag dat ondernemers hieromtrent vragen hebben.

3. Verder organiseren we eveneens naar jaarlijkse gewoonte twee workshops over OVERDRACHT, en dit tijdens de week van de overdracht (eind oktober). De vragen die een ondernemer daarover heeft zijn altijd dezelfde: Waar moet men op letten? Hoe wordt de waarde van het bedrijf bepaald? Waar vindt men een geschikte koper voor uw onderneming of een bedrijf om over te nemen? Hoe zorgt men dat de transactie zo vlot mogelijk verloopt? Tijdens de sessies kunnen de leden een antwoord krijgen op al deze vragen.

4. Daarnaast pikken we de draad weer op voor onze workshops E-COMMERCE en ONLINE MARKETING, die wij ook al in het voorjaar gaven. De focus van deze infosessies zal liggen op hoe de leden praktisch online actief kunnen zijn via online marketing (gebruik van sociale media om de eigen handelszaak te promoten, SEO en SEA) en via e-commerce. Met een aantal cijfers als vertrekpunt zal er tijdens de infosessies uitsluitend aandacht uitgaan naar de praktische kant van de zaak: hoe begin men er met andere woorden concreet aan? Bedoeling van elke infosessie is dat de leden als ondernemer met duidelijke informatie naar huis gaan zodat ze hun eigen online marketing en/of e-commerce verhaal kunnen opstarten of verder uitbouwen.  

Een volledig overzicht van de onderwerpen per datum en provincie vindt u hier.

Deelname aan deze evenementen is volledig gratis, maar we raden u wel aan om snel te zijn omdat het aantal plaatsen beperkt is.

Het volstaat een e-mail te sturen met het lidnummer, namen/naam aanwezige(n), eventueel geboortedatum, e-mailadres naar info@nsz.be.

 

 

deel dit