Volg Boost2Success nu ook op Facebook

Categorie Ondernemen
Volg Boost2Success nu ook op Facebook

Boost2Success, een project van ondernemersorganisatie NSZ, analyseert uw onderneming en geeft u professioneel advies. Gratis, in alle discretie en in mensentaal. Voortaan is Boost2Success ook te volgen via Facebook en Twitter (@Boost2Success). Wie mee wil zijn met de laatste nieuwtjes en de meest recente workshops en netwerkmomenten weet dus wat te doen.

Via Boost2Success is het perfect mogelijk om uw onderneming gratis te laten doorlichten door verschillende experten. Het gaat om een project van ondernemersorganisatie NSZ dat gesteund wordt door VLAIO en de Vlaamse regering.Onze experten, elk met hun eigen expertisedomein, nemen alle aspecten van uw onderneming onder de loep. Het enige wat u moet doen, is hier een korte scan met een doorlooptijd van maximum 5 minuten invullen. Vervolgens gaan wij aan het werk: we analyseren uw onderneming en bezorgen u de resultaten van deze doorlichting. Dat kan ‘face to face’ in uw provincie, telefonisch of op papier. Sowieso ontvangt u steeds een rapport van die analyse.

Boost2Success biedt deze dienstverlening aan voor alle bedrijven in Vlaanderen, ongeacht het stadium waarin ze zich bevinden: starters, ondernemingen die continuïteit nastreven, bedrijven die willen groeien, ondernemers die in moeilijkheden zitten, hun bedrijf willen overlaten of heroriënteren of dan weer aan een herstart denken, zijn bij ons aan het juiste adres.

Daarnaast organiseert Boost2Success in alle Vlaamse provincies op regelmatige tijdstippen gratis workshops en netwerkmomenten. Een overzicht vindt u hier.

Interesse? Schrijf u in op www.boost2success.be. Wacht daar zeker niet te lang mee, want de plaatsen zijn beperkt!

Hebt u nog vragen? Bel ons via 02 308 21 07 of mail ons op info@boost2success.be.

deel dit