Tv-zender VIER zoekt ondernemers

Categorie Ondernemen
Tv-zender VIER zoekt ondernemers

Binnenkort start televisiezender 'VIER' met de opnames van een Vlaamse versie van het BBC-programma 'Dragon's Den'. Hierin worden ondernemers figuurlijk Voor de leeuwen geworpen. Met als doel een kapitaalinfiltratie in hun eigen bedrijf.

De ondernemers krijgen een unieke kans om via een eenmalige presentatie vijf pioniers in de zakenwereld te overtuigen te investeren in hun idee. De ideale gelegenheid om dat extra duwtje in de rug te krijgen om een product of dienst te lanceren.

Niet alleen start-ups komen in aanmerking. Ook doorwinterde ondernemers kunnen er met dit programma hun voordeel uit halen. Bedrijven die al jaren actief op de markt zijn en graag verder willen innoveren. Of die op zoek zijn naar expansie.

Ken jij iemand of een bedrijf dat investeerders kan gebruiken? Of ben je zelf op zoek naar extra kapitaal? Dan is dit de uitgelezen kans om dat te vinden. Inschrijven kan hier.

Indien je meer informatie wenst, kan je alvast contact opnemen met de redactie via voordeleeuwen@zodiakbelgium.com. Zij nemen zo snel mogelijk terug contact op met u.

deel dit