Schrijf u nu in voor de Dag van de Ambachten

Categorie Sectoren
Schrijf u nu in voor de Dag van de Ambachten

Op 26 november 2017 vindt de 11de editie van de Dag van de Ambachten plaats. Ambachtslui die aan dit evenement willen deelnemen, kunnen zich tot 10 oktober 2017 inschrijven.

Sinds 2006 organiseert de FOD Economie, met de steun van de minister van Middenstand, Zelfstandigen en KMO’s en ondernemersorganisatie NSZ de Dag van de Ambachten. Deze dag promoot de knowhow en het talent van duizenden ambachtslui in België.

Dit evenement is een unieke gelegenheid voor ambachtslui om een nieuw publiek aan te trekken en hun talent en passie waarmee ze elke dag opnieuw aan de slag gaan te delen met de bezoekers. De deelname aan de Dag van de Ambachten is volledig gratis en biedt ambachtslui meer zichtbaarheid en naamsbekendheid dankzij:

o een grootscheepse campagne: geschreven pers, affiches in stations, campagne via internet en sociale media;
o een promotiekit: affiches, folders, spandoek …;
o een vermelding op http://www.dagvandeambachten.be;
o de mogelijkheid om een eigen reclameaffiche te maken.

Ambachtslui die op 26 november hun atelier voor het publiek willen openstellen voor de Dag van de Ambachten vullen het online inschrijvingsformulier in dat beschikbaar is op de website http://www.dagvandeambachten.be. Wie vorig jaar (2016) deelnam, vindt hier vlot zijn gegevens terug.
 

deel dit