Schrijf u in voor de groepsaankoop energie van NSZ

Categorie Ledenvoordeel
Schrijf u in voor de groepsaankoop energie van NSZ

Als zelfstandige of kmo hebt u een zware energierekening. Daar wil NSZ verandering in brengen en daarom organiseren we exclusief voor onze leden ook dit jaar opnieuw een groepsaankoop elektriciteit en aardgas. Die moet leiden tot een fikse kostenbesparing. Inschrijven kan nog tot 30 september.

Duizenden NSZ-leden namen de voorbije jaren al deel aan onze groepsaankoop energie en bespaarden hierdoor stevig op hun energiekosten. Een gemiddelde korting van 34% op elektriciteit en 26% op aardgas, geef toe, dat is toch niet min! Bovendien zijn de conjuncturele indicatoren ons gunstig gezind en verwachten we met deze nieuwe groepsaankoop nog fiksere kortingen.

Belangrijk om te weten: deelname is gratis. U kan deelnemen aan de groepsaankoop ongeacht of u reeds vroeger deelnam of niet. De groepsaankoop waarvoor u zich nu kan inschrijven geldt voor de energie die u in 2016 en 2017 wordt geleverd. Zo voorkomt u prijsstijgingen wanneer uw huidig contract eindigt.

Deelnemen neemt bovendien slechts 5 minuten van uw schaarse tijd in beslag. Wij doen het werk immers voor u. Inschrijven is niet meer dan een offerte vragen. U verbindt zich met andere woorden tot niets! Na ontvangst van ons voorstel beslist u of u hierop intekent of niet. Uw deelname aan de groepsaankoop is dus volledig vrijblijvend. Beslist u om een of andere reden om niet over te stappen en dus niet in te gaan op het voorstel, dan kan dat zonder dat u ook maar iets moet betalen.

Interesse? Surf naar www.energiegroepsaankoop.be/nsz en schrijf u in voor 30 september 2015.

deel dit