Neem (opnieuw) gratis deel aan de NSZ-groepsaankoop energie

Tags
Categorie Algemeen
Neem (opnieuw) gratis deel aan de NSZ-groepsaankoop energie

Aangezien we tot nu toe heel veel succes hebben gehad met onze groepsaankoop energie organiseren we ook dit jaar een groepsaankoop voor elektriciteit en aardgas met het studie- en adviesbureau Zero Emission Solutions (ZES) en dat exclusief voor NSZ-leden.
U kan zich hiervoor inschrijven op www.energiegroepsaankoop.be/nsz.

Duizenden NSZ-leden gingen u al voor en bespaarden hierdoor fiks op hun energiekosten. Een gemiddelde korting van 34% op elektriciteit en 26% op aardgas, dat is toch niet min!
Belangrijk om te weten: deelname is gratis.

U kan deelnemen aan de groepsaankoop ongeacht of u reeds vroeger deelnam of niet. De groepsaankoop waarvoor u zich nu kan inschrijven geldt voor de energie die u in 2016 en 2017 wordt geleverd. Zo voorkomt u prijsstijgingen wanneer uw huidig contract eindigt.

Deelnemen neemt slechts 5 minuten in beslag. Wij doen het werk voor u. Ga naar www.energiegroepsaankoop.be/nsz en schrijf u in voor 30 september 2015.
Inschrijven is niet meer dan een offerte vragen. U verbindt zich tot  niets! Na ontvangst van ons voorstel beslist u of u hierop intekent of niet.

De NSZ-groepsaankoop heeft bovendien een aantal voordelen die andere groepsaankopen niet hebben:

- Als NSZ-lid zullen wij u steeds helpen mochten er problemen opduiken met uw     toekomstige energieleverancier. U staat dus niet alleen!

- U bent éénmanszaak of kmo, u kan deelnemen ongeacht uw verbruik. Er bestaat geen  minimum of maximum verbruik zoals bij andere groepsaankopen.

- Onze groepsaankopen werden door de CREG, de federale energieregulator, als voorbeeld gesteld qua efficiëntie en transparantie.

- De dienstverlening van ZES wordt door de energieleverancier betaald die deze kost doorrekent aan de klant. Deze kost bedraagt ongeveer de helft van wat in andere groepsaankopen gebruikelijk is en wordt gepubliceerd op de inschrijvingswebsite. NSZ en ZES zijn hierover heel transparant.

- ZES is als energieconsultancybureau gespecialiseerd in het onderhandelen van tarieven op de energiemarkt. Dat staat garant voor de beste keuze in tariefformule op dat moment in de markt.

- Alle deelnemers in de NSZ-groepsaankoop worden in groepen onderverdeeld, volgens verbruiksgrootte en verbruiksprofiel. Om de vrije concurrentie op de energiemarkt volop te laten spelen, kunnen zo ook, naast de grote leveranciers, de kleinere energieleveranciers meedingen. Daardoor konden in het verleden de scherpste prijzen op de markt bekomen worden.

U wil kosten besparen? Dan is hier alvast een mogelijkheid die u heel weinig inspanning kost.
www.energiegroepsaankoop.be/nsz.

deel dit