Neem gratis deel aan een Google Sessie over wat u allemaal kan doen met een webwinkel

Neem gratis deel aan een Google Sessie over wat u allemaal kan doen met een webwinkel

63 procent van de Belgen koopt online. Bovendien is wie online koopt ook steeds meer overtuigd van het nut en het gebruiksgemak ervan. E-commerce is dus zeker geen tijdelijke hype, maar de realiteit.

Webwinkels zijn met andere woorden niet meer weg te denken uit onze samenleving. Ook als handelaar en ondernemer kan u daar uw voordeel mee doen. Hoe? Dat leggen we, samen met de experten van Google, uit tijdens een Google sessie die op maandag 10 juli tussen 14 en 17 uur plaatsvindt in Leuven in zaal Vesalius van BNP Paribas Fortis (Vital Decosterstraat 42, 3000 Leuven).

Deze Google sessie vindt plaats in het kader van het NSZ-project Boost2Success (www.boost2success.be), is gratis voor alle NSZ-leden, gaat vooral uit van concrete voorbeelden en zal u toelaten om een goede strategie uit te werken op het vlak van e-commerce. Deze sessie is dus zowel nuttig voor ondernemers die nog geen webwinkel hebben als ondernemers die te weten willen komen hoe ze meer consumenten naar hun webwinkel kunnen lokken.

Inschrijven kan nog steeds, maar we manen u wel aan tot spoed vermits het aantal plaatsen beperkt is. Inschrijven doet u door een e-mail te sturen naar info@nsz.be en volgende gegevens door te geven:

  • Uw voornaam en naam:
  • Geboortedatum:
  • De naam van uw onderneming:
  • Btw-nummer (indien geen btw-nummer, adres van uw onderneming):
  • Emailadres:
  • Telefoonnummer:
deel dit