Minder betalen voor gas en elektriciteit? Dat kan, via de groepsaankoop energie van NSZ!

Categorie Ledenvoordeel
Minder betalen voor gas en elektriciteit? Dat kan, via de groepsaankoop energie van NSZ!

Ook dit jaar organiseert NSZ, samen met het studie- en adviesbureau Zero Emission Solutions (ZES), exclusief voor haar leden een groepsaankoop elektriciteit en aardgas. Die moet leiden tot een fikse kostenbesparing. U kan zich hiervoor inschrijven op www.energiegroepsaankoop.be/nsz.

Sinds 2013 hebben NSZ en ZES al drie groepsaankopen gas en elektriciteit georganiseerd voor de leden van NSZ. We realiseerden daar gemiddeld een daling van 26 procent mee op de kost van gas en een daling van gemiddeld 23,5 procent op de kost van elektriciteit. Een besparing die met andere woorden zeker de moeite is!

Belangrijk om te weten: deelname aan de groepsaankoop is gratis, maar exclusief voor NSZ-leden. Ook indien u de voorbije jaren deelnam aan de groepsaankoop kan u dat dit jaar opnieuw doen voor de energie die u in 2017 en 2018 wordt geleverd. Opgelet: inschrijven kan tot en met 10 oktober 2016.

U wil deelnemen? Een zeer goed idee en bovendien kost het u, zoals gezegd, geen cent en ook geen tijd. Wij doen het werk voor u. U moet zich enkel inschrijven op www.energiegroepsaankoop.be/nsz. Bij inschrijving engageert u zich enkel tot het laten bekijken of er voor uw verbruik geen goedkopere energieleverancier of -formule is en bovendien hoeft u uw verbruiksgegevens niet te zoeken. Bij inschrijving tekent u namelijk een volmacht opdat onze partner voor deze groepsaankoop, het studie- en adviesbureau Zero Emission Solutions, als extra service bij uw netbeheerder uw officiële verbruiksgegevens van de voorbije 12 maanden kan opvragen. Indien u ZES uw meest recente afrekening bezorgt van uw gas- en elektriciteitsverbruik, ontvangt u zelfs een vergelijking.

Tegen begin november krijgt u vervolgens een individueel rapport per e-mail. In dat individueel rapport worden alle ontvangen offertes vergeleken, de beste keuze duidelijk aangegeven en het voordeel op jaarbasis voor u becijferd. Samen met het rapport wordt het contractvoorstel van de meest voordelige leverancier u dan bezorgd.

U wil nog meer weten? Dat kan op www.energiegroepsaankoop.be/nszUiteraard kan u ook steeds bij het NSZ en Zero Emission Solutions  terecht voor verdere vragen via 02 217 29 28 of groepsaankoop@zeroemissionsolutions.com.

deel dit