Laat uw onderneming gratis doorlichten

Categorie Ondernemen
Laat uw onderneming gratis doorlichten

Een doorlichting van mijn bedrijf, dat is niets voor mij, denkt u misschien. En waarom niet? Dankzij ons project Screening4You kan u uw onderneming volledig gratis laten doorlichten. Zo komt u meteen te weten wat de sterke en de zwakke punten zijn van uw bedrijf. Op basis van deze analyse ontvangt u dan een helder en multidisciplinair advies, zodat u uw onderneming, indien u dat wenst, kan bijsturen.

Als u al weken met een hardnekkige hoest rondloopt, is de kans groot dat u zich daadwerkelijk laat onderzoeken. Maar heeft u er al eens aan gedacht om ook uw bedrijf te laten onderzoeken? Weet u hoe (on)gezond uw bedrijf is? Zelfs al gaat het tamelijk goed, denkt u, kan het toch zo zijn dat u last heeft van de nasleep van de crisis of hinder ondervindt van de concurrentie en zo meer. Wel, dan legt u het best uw bedrijf eens onder de scanner. Dat kan bovendien helemaal gratis via www.laatuwbedrijfscreenen.be, een initiatief van NSZ, Securex, Atradius, KVABB en Multiple Choice.

Intussen hebben reeds meer dan 1800 ondernemingen zich uitgebreid laten doorlichten. Vooral het feit dat Screening4You niet alleen pijnpunten blootlegt, maar ook oplossingen aanreikt, weten deelnemende ondernemers enorm te appreciëren. Twijfel daarom niet en schrijf u vandaag nog in. U heeft niets te verliezen: het kost u immers niets en uw bedrijf kan er alleen maar sterker uitkomen. Doen!

www.laatuwbedrijfscreenen.be

deel dit