Infosessie en netwerkmoment: hoe draag ik mijn bedrijf succesvol over?

Categorie Ledenvoordeel
Infosessie en netwerkmoment: hoe draag ik mijn bedrijf succesvol over?

In het kader van de Week van de Bedrijfsoverdracht, die jaarlijks georganiseerd wordt door het Agentschap Innoveren & Ondernemen, organiseert NSZ op woensdag 26 oktober om 18u in Antwerpen een gratis informatiesessie over de weg naar een succesvolle overdracht van uw onderneming. Deze infosessie, aangevuld met een netwerkmoment, vindt plaats in het kader van het project Boost2Success dat geleid wordt door NSZ.

Het overnemen of overlaten van een onderneming is een complexe aangelegenheid. Waar moet u op letten? Hoe bepaalt u de waarde van het bedrijf? Waar vindt u een geschikte koper voor uw onderneming of een bedrijf om over te nemen? Hoe zorgt u dat deze transactie zo vlot mogelijk verloopt? Een antwoord op al deze vragen krijgt u er, en meer.

Tijdens een presentatie schetsen Gerben van der Wallen, KMO-adviseur en zaakvoerder van adviesbureau Multiple Choice, en Herman Boonen, Director Entrepreneurs bij Securex, het ideale stappenplan richting een succesvolle overdracht. Alle aspecten van deze transactie komen aan bod, zodat u buiten stapt met een hoop praktische tips en een krachtig actieplan om uw overname tot een goed einde te brengen. Na de presentatie is er tijd voorzien voor het behandelen van gerichte vragen en kan u napraten met andere ondernemers en de spreker.

Tot slot nog even de praktische details:
Wanneer? Woensdag 26 oktober, 18u tot 20u
Waar? BNP Paribas Fortis, Meir 48, Zaal Hélène Fourment, 2000 Antwerpen

Inschrijven kan hier of door een e-mail te sturen.

Deelname is, zoals gezegd, gratis, maar we raden u wel aan om u snel in te schrijven aangezien het aantal beschikbare plaatsen beperkt is.

deel dit