Gratis naar Night Shift?

Categorie Ledenvoordeel
Gratis naar Night Shift?

Op 11 maart organiseert Night Shift een groot netwerkevent voor jonge ondernemers en gevestigde waarden in de Waagnatie in Antwerpen en op 25 maart in de Eskimofabriek in Gent. NSZ en haar partner BNP Paribas Fortis bieden tien gratis tickets aan.

Night Shift verzamelt ondernemers voor een nieuwe manier van zaken doen, terwijl de dj op elke editie zorgt voor de perfecte vibes van de avond. Het gaat met andere woorden om een unieke mix van een zakelijk netwerkevent en een party.

Night Shift zal ervoor zorgen dat de verschillende locaties zullen omgetoverd worden tot een co-creatie platform voor zowel jonge ondernemers als gevestigde waarden. Zij zullen er op een inspirerende, informatieve en tegelijk informele manier kennis maken met mensen, diensten en producten.

Interesse om gratis een bezoek te brengen aan Night Shift? Stuur dan snel een e-mail. De eerste tien binnenkomende e-mails krijgen de vrijkaarten bezorgd. Vermeld wel duidelijk naar welke locatie (Antwerpen of Gent) jouw voorkeur uitgaat. Goed om te weten: deze wedstrijd loopt af op woensdag 22 februari.

Meer info over Night Shift: www.night-shift.be

deel dit