Gratis infosessie ‘hoe draag ik mijn bedrijf succesvol over’ op donderdag 26 oktober

Categorie Ledenvoordeel
Gratis infosessie ‘hoe draag ik mijn bedrijf succesvol over’ op donderdag 26 oktober

NSZ organiseert op donderdag 26 oktober in Antwerpen een informatiesessie over hoe u als ondernemer succesvol uw bedrijf kan overdragen. Die informatiesessie vindt plaats in het kader van de Week van de Overdracht en wordt samen met Securex, Atradius, KVABB, Multiple Choice en BNP Paribas Fortis georganiseerd.

Het overnemen of overlaten van een onderneming is een complexe aangelegenheid. Waar moet u op letten? Hoe bepaalt u de waarde van het bedrijf? Waar vindt u een geschikte koper voor uw onderneming of een bedrijf om over te nemen? Hoe zorgt u dat deze transactie zo vlot mogelijk verloopt? Op 26 oktober 2017 kan u een antwoord krijgen op al deze vragen, en meer.

Tijdens een presentatie schetsen Gerben van der Wallen, KMO-adviseur en zaakvoerder van Multiple Choice en Nancy Haesaert, Business Manager Self Employed bij Securex, het ideale stappenplan richting een succesvolle overdracht. Alle aspecten van deze transactie komen aan bod, zodat u buiten stapt met een hoop praktische tips en een krachtig actieplan om uw overname tot een goed einde te brengen. Na de presentatie is er tijd voorzien voor het behandelen van gerichte vragen en kan u napraten met andere ondernemers en de sprekers.

Deelname aan deze informatiesessie is volledig gratis.

Wanneer? Donderdag 26 oktober om 18u
Waar? BNP Paribas Fortis, Zaal Hélène Fourment, Meir 48, 2000 Antwerpen (ingang is wel via Wapper, het plein tussen de Meir en de Stadsschouwburg).

U kan zich inschrijven door een e-mail te sturen naar info@nsz.be of te bellen op 02 217 29 28. We raden u wel aan om dat snel te doen, want het aantal plaatsen is beperkt.

deel dit