Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Diensten

Een helpende hand voor elke ondernemer

NSZ behartigt niet alleen de belangen van alle ondernemers in dit land, wie lid is van NSZ krijgt immers een uitgebreid dienstenpakket aangeboden waarvan hij of zij naar hartenlust gebruik kan maken.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor gratis advies en informatie over: contracten / schuldvordering / bemiddeling / sociaal statuut / personeelsbeleid / steunmaatregelen / fiscale zaken / handelspraktijken / start en groei van uw onderneming / huur en verhuur/ 

Steunmaatregelen en subsidies

Ondernemers kunnen op verschillende beleidsniveaus genieten van een resem steunmaatregelen en subsidies. Probleem is echter dat heel dat kluwen aan maatregelen moeilijk te ontwarren is. Bij ons bent u alvast aan het juiste adres voor een gedetailleerd overzicht van de steun en subsidies waarop u specifiek recht heeft.

Subsidies voor adviesverlening, financiële incentives voor het aanwerven van bepaalde doelgroepen of een inkomenscompensatievergoeding bij openbare werken, het zijn maar een paar voorbeelden van steunmaatregelen die voor ondernemers gelden. En er zijn er een pak meer, maar het vervelende is dat er nergens een mooi overzicht bestaat van alle steunmaatregelen waarin u, in uw specifieke situatie, recht op heeft. Voor zo’n overzicht zorgen wij.

Word NSZ-lid

Ervaar alle voordelen van ons lidmaatschap

Registreer