Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Diensten

Een helpende hand voor elke ondernemer

NSZ behartigt niet alleen de belangen van alle ondernemers in dit land, wie lid is van NSZ krijgt immers een uitgebreid dienstenpakket aangeboden waarvan hij of zij naar hartenlust gebruik kan maken.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor gratis advies en informatie over: contracten / schuldvordering / bemiddeling / sociaal statuut / personeelsbeleid / steunmaatregelen / fiscale zaken / handelspraktijken / start en groei van uw onderneming / huur en verhuur/ 

Schuldvordering

Iedere ondernemer wordt vroeg of laat jammer genoeg geconfronteerd met slechte betalers, klanten die niet op tijd of zelfs helemaal niet betalen. Omdat het niet meer dan normaal is dat u betaald wordt voor uw producten of uw prestaties, gaat NSZ Plus, de schuldvorderingsdienst van NSZ, achter die openstaande facturen aan en dat volledig gratis voor wie lid is van NSZ.

Goed één derde van alle betalingen tussen ondernemingen onderling zijn wanbetalingen. En ook de overheid en de consument nemen het niet te nauw met het respecteren van betaaltermijnen. Het gevolg daarvan is dat veel ondernemers met een stapel onbetaalde facturen blijven zitten. Dat kan op termijn zelfs gevaarlijk zijn: een kwart van de faillissementen is immers te wijten aan slecht of niet betaalde facturen.

NSZ-leden kunnen daarom NSZ Plus inschakelen, de schuldvorderingsdienst van NSZ, en dat volledig gratis. Wij zorgen ervoor dat uw openstaande facturen alsnog betaald worden. Een schuldvorderingsformulier dat u ons kan bezorgen, vindt u hier.

Word NSZ-lid

Ervaar alle voordelen van ons lidmaatschap

Registreer