Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Diensten

Een helpende hand voor elke ondernemer

NSZ behartigt niet alleen de belangen van alle ondernemers in dit land, wie lid is van NSZ krijgt immers een uitgebreid dienstenpakket aangeboden waarvan hij of zij naar hartenlust gebruik kan maken.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor gratis advies en informatie over: contracten / schuldvordering / bemiddeling / sociaal statuut / personeelsbeleid / steunmaatregelen / fiscale zaken / handelspraktijken / start en groei van uw onderneming / huur en verhuur/ 

Contracten

NSZ beschikt over een brede waaier aan modelcontracten en typebrieven. Uiteraard zijn die documenten voor alle NSZ-leden gratis toegankelijk. Bovendien gaan we nog een stap verder en zorgen we ook voor de opmaak van aangepaste en specifieke contracten en brieven.

Een huurovereenkomst, een arbeidsovereenkomst, verkoopsvoorwaarden en tal van andere documenten die u als zelfstandige regelmatig nodig heeft… NSZ beschikt over een  groot assortiment aan typecontracten en standaardbrieven die onze leden uiteraard zoveel als ze willen mogen gebruiken. Op die manier helpen we de talrijke administratieve verplichtingen waaraan zelfstandigen moeten voldoen voor een stuk aan te pakken.

Daarnaast krijgt u, indien u dat wenst, hulp bij het opstellen, aanpassen en analyseren van allerhande contracten en brieven.

Word NSZ-lid

Ervaar alle voordelen van ons lidmaatschap

Registreer