Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Diensten

Een helpende hand voor elke ondernemer

NSZ behartigt niet alleen de belangen van alle ondernemers in dit land, wie lid is van NSZ krijgt immers een uitgebreid dienstenpakket aangeboden waarvan hij of zij naar hartenlust gebruik kan maken.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor gratis advies en informatie over: contracten / schuldvordering / bemiddeling / sociaal statuut / personeelsbeleid / steunmaatregelen / fiscale zaken / handelspraktijken / start en groei van uw onderneming / huur en verhuur/ 

Bemiddeling

Indien uw onderneming een geschil of een conflict heeft met een andere partij, kan NSZ op uw vraag tussenkomen om te bemiddelen. Aangezien conflicten tonnen energie vreten, is het beter om die weg te werken. Bemiddeling is daar een ideale manier toe.

Als ondernemer kan het jammer genoeg voorkomen dat u een geschil of een conflict heeft met een andere partij: een klant, een leverancier, de overheid, een andere ondernemer… Sommige conflicten kunnen dermate escaleren dat ze uw onderneming in het gedrang brengen.

Ook dan kan NSZ helpen door te bemiddelen tussen alle betrokken partijen zodat er voor iedereen een leefbare oplossing uit de bus komt. Ons einddoel daarbij: uw probleem op een minnelijke wijze oplossen zodat de tussenkomst van een rechter niet nodig is.

Word NSZ-lid

Ervaar alle voordelen van ons lidmaatschap

Registreer