Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Diensten

Een helpende hand voor elke ondernemer

NSZ behartigt niet alleen de belangen van alle ondernemers in dit land, wie lid is van NSZ krijgt immers een uitgebreid dienstenpakket aangeboden waarvan hij of zij naar hartenlust gebruik kan maken.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor gratis advies en informatie over: contracten / schuldvordering / bemiddeling / sociaal statuut / personeelsbeleid / steunmaatregelen / fiscale zaken / handelspraktijken / start en groei van uw onderneming / huur en verhuur/ 

Adviesverlening

Onze juridische adviseurs helpen u graag verder wanneer u geconfronteerd wordt met bepaalde vragen. Als ondernemer is het immers niet altijd eenvoudig om op de hoogte te blijven van uw rechten en plichten. Bovendien zorgen we voor een snel, adequaat en uitgebreid antwoord waarmee u zo aan de slag kan.

Ondernemen is geen kinderspel. Als ondernemer wordt u geconfronteerd met 1001 verschillende zaken waarvoor u niet altijd een oplossing heeft of die niet altijd even duidelijk zijn. Geen nood, de juridische adviseurs van NSZ zijn er om u te helpen. Zij zorgen voor een deskundig antwoord op al uw bedrijf gerelateerde vragen.

NSZ denkt niet in hokjes of vakjes. Voor elke vraag die met uw onderneming te maken heeft, mag u steeds rekenen op een geschikt en deskundig advies. Op die manier kan u zich concentreren op uw hoofdtaak, uw onderneming, en zorgen wij ervoor dat problemen opgelost worden of onduidelijkheden weggenomen worden.

Word NSZ-lid

Ervaar alle voordelen van ons lidmaatschap

Registreer